İçeriğe geç

First name ne demek Google Çeviri

First Name Ne Demek Google Çeviri?

First name, İngilizce’deki bir adın ilk adıdır. İlk ad, aile üyeleri ve arkadaşlar tarafından kullanılır ve genellikle bir kişinin soyadından önce gelir. Birçok kişi, evlilik veya boşanma sırasında ilk adlarını değiştirir. Google Çeviri, first name olarak bilinen İngilizce ifadenin Türkçe karşılığını “ilk ad” olarak tanımlar.

First name, İngilizce konuşulan ülkelerde kullanılan bir ad türüdür. İlk ad, bir kişinin soyadından önce kullanılan bir ad olarak tanımlanır. İlk ad, genellikle çoğul ad olarak kullanılır ve aile üyeleri tarafından kullanılır. Birçok insan, evlilik veya boşanma sırasında ilk adlarını değiştirir veya yeni bir isim seçer.

Google Çeviri, İngilizcedeki “first name” ifadesinin Türkçe karşılığını “ilk ad” olarak tanımlar. İlk ad, bir kişinin soyadından önce kullanılan ad olarak tanımlanır. İlk ad, aile üyeleri tarafından kullanılan veya kişinin kendisine verilen ilk ad olarak tanımlanır.

Kişisel adlar, kültürler arası olarak değişebilir. İngilizce konuşulan ülkelerde, çoğu insan tek bir İlk ada sahiptir; ancak, özellikle Latin Amerika’da, çoğu insan iki İlk ada sahiptir. İlk ad, genellikle ailesi tarafından verilen isim veya aileye özel isim olarak tanımlanır.

Google Çeviri, “first name” olarak bilinen İngilizce ifadenin Türkçe karşılığının “ilk ad” olduğunu belirtir. İlk ad, bir kişinin soyadından önce kullanılan ad olarak tanımlanır ve genellikle ailesi tarafından verilen isim veya aileye özel isim olarak tanımlanır. Ayrıca, kültürler arasında değişebilir ve çoğu ülkede tek bir İlk ada sahip olan insanlar olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Liseli Escort