İçeriğe geç

Konyaspor Kayseri Arası Kaç Km

Konya Kayseri arası kaç saat sürüyor?

Konya’dan Kayseri’ye kaç saat sürüyor? Konya ile Kayseri arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 4 saat 15 dakika sürüyor.

Konya Kayseri arası kaç TL?

Otobüs bileti Konya – Kayseri’yi arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 306 km. Yaklaşık seyahat süresi: 4 saat ve 37 dakika. Son satış 2 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 400 TL. Günlük seyahat sayısı: 68 seyahat noktası. 1 satır daha

Konya Kayseri arası otoban var mı?

Kayseri-Konya arasında şehirlerarası ulaşıma uygun çok sayıda karayolu bulunmakta olup, iki şehir arasında yoğun bir karayolu trafiği bulunmaktadır.

Ankara Konya arası arabayla kaç saat sürüyor?

Hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ankara’dan Konya’ya kaç saat sürer? Ankara ile Konya arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürer.

Konya Kayseri tren hattı var mı?

Tren Seyahati Hakkında Trenler belirli rotalarda 300 km/saatten daha hızlı seyahat ettiğinde zaman daha hızlı geçer. Konya’dan Kayseri’ye tren yolculuğu şehir merkezine ulaşmak ve Kayseri’de daha fazla zaman geçirmek için harika bir yoldur.

Konya Kayseri arası kaç km hızlı tren?

Konya (Türkiye) şehrinden Kayseri (Türkiye) şehrine (278 km) trenle nasıl gidilir?

Ankara Kayseri arası kaç saat sürüyor?

Ankara ile Kayseri arası mesafe yaklaşık 341 km’dir. Kamil Koç ile Ankara’dan Kayseri’ye yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 50 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Sivas Konya arası kaç?

Sivas ile Konya arası kaç kilometre? Sivas ile Konya arası mesafe yaklaşık 494 km’dir. Kamil Koç ile Sivas’tan Konya’ya yolculuğunuzun en az 6 saat 41 dakika sürmesi bekleniyor. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

İstanbul Konya arası otobüsle kaç saat sürüyor?

İstanbul’dan Konya’ya kaç saat sürüyor? İstanbul ile Konya arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 8 saat 25 dakika sürüyor. İstanbul’dan Konya’ya otobüs bileti nasıl satın alabilirim?

Niğde otobanı nerede bitiyor?

GÜZERGAH. Proje, Ankara ili Gölbaşı ilçesi Hacılar mahallesinde, Ankara Çevre Yolu’nun (E90) yaklaşık 2 km güneyinden başlayıp, Niğde şehir merkezinin 15 km kuzeydoğusunda sona ermektedir.

Niğde otoyolu kaç TL?

Aynı otoyol geçiş ücreti Ekim 2023’te yüzde 50 artışla 140 TL’den 210 TL’ye çıkarıldı. Buna göre 2024’te Niğde-Ankara otoyolunda minibüs ve kamyonet gibi 2. sınıf araçlar için 335 TL, kamyonet sınıfında 3. sınıf araçlar için 400 TL, 4. sınıfta kamyon ve benzeri araçlar için 335 TL ücret alınacak.

E 80 yolu otoban mı?

Otoyollar, yüksek hızlı trafiğe yönelik tasarlanmış yollardır ve uluslararası seyahatlere de uzanan rotalara sahiptir. Örneğin, Türkiye’nin en ünlü otoyollarından biri olan TEM Otoyolu (Avrupa E-Yolu E80), Portekiz’den İran’a kadar uzanan kesintisiz bir yoldur.

Konya Ankara hızlı tren kaç saat sürüyor?

Hattın 23 Ağustos 2011’de açılmasıyla Ankara-Konya arasında konvansiyonel trenlerle 10 saat 30 dakika olan tren seyahat süresi 1 saat 45 dakikaya indi.

Afyon Konya arası kaç km?

Otobüs Afyon – Konya Afyon ile Konya arası mesafe 231 km olup, en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 45 dakika sürmektedir.

Konya Antalya arası kaç saat kaç kilometre?

Antalya ile Konya arası kaç kilometredir? Antalya ile Konya arası mesafe yaklaşık 320 km’dir. Kamil Koç ile Antalya’dan Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 45 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Ankara Kayseri arası araba kaç saat sürüyor?

Ankara ile Kayseri arasındaki mesafe kaç kilometredir? Ankara ile Kayseri arasındaki mesafe yaklaşık 341 km’dir. Kamil Koç ile Ankara’dan Kayseri’ye yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 50 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Konya kaç kilometre kaç saat sürüyor?

Konya ile Arak arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 548 km olup yolculuk yaklaşık 7 saat 40 dakika sürmektedir.

Konya Antalya arası kaç saat kaç kilometre?

Antalya ile Konya arası kaç kilometredir? Antalya ile Konya arası mesafe yaklaşık 320 km’dir. Kamil Koç ile Antalya’dan Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 45 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Konya Aksaray arası kaç kilometredir?

Konya ile Aksaray arası kaç kilometre? Konya ile Aksaray arası mesafe yaklaşık 140 km’dir. Kamil Koç ile Konya’dan Aksaray’a yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 20 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Liseli Escort